Mereside ZellInstallatietelefoon voor verse koelopslagIndustriële markt

vrijgavetijd:2022-09-19 15:44:17 Post gebruiker:632HP195506591 Paginaweergaven:461

Kerntips:Mereside Zell,De gecombineerde koude opslagdeur start vaak of start niet voor een lange tijd, of stopt niet voor een lange tijd of sto

De gecombineerde koude opslagdeur start vaak of start niet voor een lange tijd, of stopt niet voor een lange tijd of stopt voordat de opslagtemperatuur bereikt.

De koelcompressor neemt meestal hoogwaardige eenheden aan met een gegarandeerde kwaliteit en een sterke operationele stabiliteit. De verdamper neemt de ingevoerde joint venture koelverdamper, die de voordelen heeft van lage temperatuurweerstand die effectief aan de koelcapaciteit van de koelkast kan voldoen en het koeleffect van de koelkast kan garanderen. De koellamp neemt de speciale led-energie-besparende lamp aan voor de koelkast, een laag energieverbruik en een lange levensduur, Het kan effectief de exploitatiekosten van koude opslag besparen.

Mereside ZellEr zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. De ene is het produceren en verwerken van platen met vaste vorm en specificatie, vaste lengte, en ultra-lage temperatuur koelkasten en koelkasten voor het reinigen van de vrieskou gebruiken meestal cm of cm dikke koelplaten; Een ander soort polyurethaan schuim kan worden gespoten, en de grondstoffen kunnen worden gespoten in de voltooide baksteen of betonnen magazijn onmiddellijk. Na de vorming is het zowel waterdicht als thermisch geïsoleerd. Thermische isolatiematerialen omvatten polyurethaan, polystyreenvet, maar de kosten zijn hoog; Polystyreenhars heeft een sterke waterabsorptie en een slechte vuurbestendigheid, maar de kosten zijn laag. De structuur van moderne koude opslag ontwikkelt zich in de richting van kleding overeenkomende architectuur. Ze worden gemaakt in geprefabriceerde onderdelen, met inbegrip van stoombarrières en warmteschilden om de assemblage van het veld te waarborgen. Het voordeel is dat de projectbouw handig, snel en beweegbaar is, maar de projectkosten zijn relatief hoog.

Compressiekoelkast wordt gewoonlijk gebruikt die hoofdzakelijk bestaat uit compressor, condensor, gasklep en verdampingspijp. Volgens de methode van verdampingsleiding kan het worden verdeeld in directe koeling en indirecte koeling. In het koelhuis wordt de verdampingspijp direct gekoeld. Wanneer de vloeibare koelvloeistof door de verdampingspijp gaat, absorbeert het direct de warmte in het magazijn en koelt het af.

Knjazevac.kgmDe installatie van koud opslagbord is een schakel in het project voor koude opslag. Hoge prijs koude opslag installatie van verschillende specificaties, koude opslag installatie, koude opslag bouw, vruchtenbehoud koude opslag, medische koude opslag. Afval handelaren, industrie, bedrijven en energiecentrales zijn welkom om te bezoeken en te onderhandelen! Het koellichaam en de opslagplaat omvatten: vloer, verticale plaat en plafond plaat. De installatie van opslagplaten in verschillende richtingen en voorzorgen zijn als volgt: de bouwplaats betreden, de bouwsituatie controleren op basis van de bouwtekeningen,Mereside ZellHoeveel vierkante meters zijn er geïnstalleerd in de koude opslag, de installatie van de apparatuur bepalen, en vervolgens verwijzen naar de volgende specificaties.

Als er meer lucht of koelmiddel olie in de verdamper, zal de warmteoverdracht effect worden verminderd: opnieuw koelmiddel olie wordt bevestigd aan het binnenste oppervlak van de verdamper warmteoverdracht buis,Mereside ZellVerse opslag van groenten en fruit, de warmte-overdracht coëfficiënt zal worden verminderd. Evenzo, als er meer lucht in de warmteoverdracht buis, de warmte-uitwisseling gebied van de verdamper zal worden verminderd, de warmte-overdracht efficiëntie zal aanzienlijk worden verminderd, en de daling van de temperatuur van het magazijn zal worden vertraagd.

Bovendien produceert polyurethaan geen schadelijk gas bij hoge temperatuur.


Mereside ZellInstallatietelefoon voor verse koelopslagIndustriële markt



Het gebruik van grootschalige koude opslag is natuurlijk zeer streng in de installatie en materiaalselectie. Daarom kunnen we, gezien de hierboven genoemde situaties, de isolatiematerialen van koude opslag strikt screenen, die de bovengenoemde problemen effectief kunnen verlichten of oplossen. Op dit moment zijn er echter veel velden die gebruik maken van isolatiemateriaal voor koude opslag, zodat de details van de gebruiksomgeving in aanmerking moeten worden genomen voor de houtproductie van veel van dergelijke producten op de markt.

De omvang van de koude opslag wordt berekend aan de hand van de hoeveelheid die wordt gebruikt door het stapelen van in de koelopslag opgeslagen goederen, plus de gang van rij tot rij, de binnenruimte tussen de stapel en de wand en de afstand tussen het plafond en de verpakkingsruimte. Na het bepalen van het volume wordt de lengtegraad van de koelopslag bepaald. Bij het ontwerpen van de koelopslag moeten ook de nodige hulptechnische gebouwen en apparatuur in aanmerking worden genomen, de verpakkings- en kamkamer, het speciale gereedschapsmagazijn en het laad- en losplatform, om de kwaliteit van de koude opslag te waarborgen.

Wanneer de koude opslag wordt gebouwd, moet de verspreiding van waterdamp en de infiltratie van lucht worden voorkomen. Wanneer buitenlucht binnendringt, zal het niet alleen het koude verbruik van de koude opslag verhogen, maar ook vocht in het magazijn brengen. Vochtige condensatie zal de warmte-isolatie structuur vochtig maken en bevriezen en schade toebrengen aan de koude opslagstructuur. Daarom is het noodzakelijk om vocht-proof en warmte isolatie laag professionele koude opslag, installatie van koude opslag, koude opslag, fruitopslag koud bewaren, die een volledige variëteit hebben, goed verkopen in huis en in het buitenland, en een lange levensduur hebben! Producten leiden de draadindustrie. Welkom om te informeren, zodat het koelhuis een goede afdichting, vochtbestendige en stoom isolatie prestaties.

Afdeling verkoopTijdens de installatie van koud opslagbord in koude opslag zal de kwaliteit van de installatie de temperatuur van de koude opslag rechtstreeks beïnvloeden. Als een belangrijke structuur die in de koude opslag wordt gebruikt, moet de koelplank aandacht besteden aan de details van de installatie, de problemen ontdekken die gemakkelijk te negeren zijn, en de verkeerde installatie vermijden, die het gebruik van de koude opslag of het hele installatieproces zal be ïnvloeden, zodat de afvalmiddelen en de kosten worden verhoogd.

Wat moet worden overwogen bij het bouwen van een koude opslag? In deze aspecten is de koeling van levensmiddelen een systematisch project van kunstmatige koeling om de kwaliteit van de levensmiddelen te waarborgen en het verval van levensmiddelen in een omgeving met lage temperatuur te verminderen. De koeltechniek heeft invloed op het ontwerp van de koeling, voldoet aan de behoeften van koeltechniek,Mereside ZellInstallatie van koelopslag van drugs, gemakkelijke productie, energiebesparingen en kostenbesparing. Welke problemen moeten worden overwogen bij de bouw van voedsel koude opslag?

De uitlaattemperatuur van de compressor apparatuur is vaak. Wanneer het seizoen verandert en het temperatuurverschil sterk verandert, let op het. Als de machine abnormaal is, moet het worden gecontroleerd in de tijd.


Mereside ZellInstallatietelefoon voor verse koelopslagIndustriële markt



Voorschriften voor de koeltijd van het apparaat: de koude opslag van het koelsysteem met ammoniak als koelmiddel moet worden ondersteund op de plaats met een lage bevolkingsdichtheid eromheen.

Kwaliteitsbeheer van de toeleveringsketenDe afstand van pull klinknagels in de binnenste en buitenste hoeken is mm en mm respectievelijk; Nadat de polystyreen-bibliotheek is geïnstalleerd, moeten de wandpanelen gelijkmatig worden verzegeld en versierd met siliconen kit.

Tips voor de groothandel in verse opslagplaatsen: de specifieke functionele kenmerken van de zeevruchtenmachine in de groothandel in verse opslagplaatsen zijn eenvoudig te bedienen en het microcomputersysteem wordt aangenomen, en de temperatuur kan naar eigen goeddunken worden aangepast; De zeevruchtenmachine heeft een compacte structuur en een stabiele werking. Gebruikers hoeven alleen de voeding en de koelwaterleiding aan te sluiten om deze in werking te stellen; De groothandel zeevruchten machine condensator in de verse-opslag neemt intern met schroefdraad koperen pijp aan. goede warmtewisselwerkingen; De zeevruchtenmachine neemt een zuivere titanium buisverdamper aan, die een goed koeleffect en een sterke werking heeft; De groothandel van de vismachines in het koelhuis heeft een buitengewone drukafdichting en de prestaties van elke component zijn bijzonder goed; De zeevruchtenmachine heeft de voordelen van lage geluidshinder, lage vibraties, snelle koeling, meerdere kwaliteitsbeschermingsinrichtingen, hoge kosten en goede kwaliteit. De zeevruchtenmachine kan worden aangepast aan de eisen van de klant; Vele fruitgroothandelaren zullen het oorspronkelijke pakhuis veranderen in een opslagplaats voor het bewaren van fruit om vruchten voor langere tijd op te slaan. Vanwege het enorme verschil tussen pakhuizen, heeft het veel aandacht nodig om het magazijn om te zetten in een gekwalificeerde energiebesparende fruitopslag.

Bovendien produceert polyurethaan geen schadelijk gas bij hoge temperatuur.

Mereside ZellVoor koude opslag is het zeer gebruikelijk in onze productie en leven. Koude opslag is zeer belangrijk voor het bevriezen en bewaren van voedsel, maar zijn energieverbruik is zeer groot bij het gebruik van koude opslag. Hoe kunnen we dit probleem oplossen?

Het diepvriesmateriaal is nieuw. Het bibliotheeklichaam neemt rigide polyurethaan of polystyreen schuim isolatie sandwich board, die wordt gegoten en gevormd door hoge druk schuimvorming proces. Het kan worden gemaakt in verschillende lengtes en specificaties om te voldoen aan de verschillende eisen van de gebruikers.

Bij de verbindingen tussen polyurethane isolatieworden moeten enkele maatregelen ter voorkoming van koude bruggen worden genomen.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws