Dalas.Behoudstechnologie van groenten in koude opslagAndere fundamentele functies en functies

vrijgavetijd:2021-11-26 19:44:42 Post gebruiker:632HP195506591 Paginaweergaven:429

Kerntips:Dalas.,Isolatie van de vloer van de middelgrote koude opslag de structuur van de middelgrote koude opslag is wat we vaak het op

Isolatie van de vloer van de middelgrote koude opslag de structuur van de middelgrote koude opslag is wat we vaak het oppervlak noemen, dat wil zeggen, de bovenkant en wand zijn gemaakt van kleur staal plaat /roestvrij staal met een passende dikte van polyurethaan en andere isolatiemateriaal, terwijl de grond apart moet worden geïsoleerd. Op dit moment zijn de gemeenschappelijke activiteiten op de markt: het leggen van de grond met XPS geëxtrudeerd karton, het leggen van vochtbestendige en stoomisolatiematerialen SPS boven en onder de geëxtrudeerde plaat, respectievelijk het gieten van beton of versterkt beton.

Tijdens het gebruik van koude opslag moet aandacht worden besteed aan de botsing en kras van het opslaglichaam om te voorkomen dat de opslagplaat onder druk wordt gezet en corrosie optreedt, hetgeen de plaatselijke thermische isolatie van het opslaglichaam ernstig zal verminderen.

Dalas.De verdampingstemperatuur moet lager zijn dan de temperatuur van de wafers om de warmte van de machinekamer naar de koelvloeistof over te brengen. Meestal is het temperatuurverschil van kamerairconditioner tussen C en C. Indien het temperatuurverschil niet kan worden gehandhaafd als gevolg van ongunstige factoren, zal het energieverbruik in de werking toenemen.

Bevroren en gekoelde opslag begon te veranderen in schap- en pallettopslag om de goederen te voltooien overeenkomstig &UL-Idquo; Eerste in het eerste uit ^ rdquo; Het bevordert de kwaliteit van de warenopslag en vermindert het verlies.

Pachuka.Let vaak op de werkingstoestand van de hartcompressor van de koelopslagapparatuur en de uitlaattemperatuur ervan. Let tijdens de seizoensverandering op de toestand van het systeem en stel de temperatuur van de vloeibare toevoer en condensatie van het systeem op tijd aan.

De apparatuur die in het pakhuis moet worden geïnstalleerd en in het pakhuis moet worden geplaatst of in een passende plaats in het pakhuis worden geplaatst; De wandloods moet vanaf de hoek van het opslaglichaam worden geïnstalleerd en het professionele koelpakhuis moet worden geïnstalleerd. Het koelpakhuis moet worden geïnstalleerd. Het koelpakhuis moet worden gebouwd. Het koelhuis voor de fruitteelt en het medisch koelpakhuis moeten hoge druk hebben, goede waterdichte prestaties, brand en hoge temperatuurbestendigheid, sterke overbelastingskapaciteit, corrosiebestendigheid, stralingsbescherming en lange levensduur. De hoek moet tijdelijk worden bevestigd met . kleur plaat staal; Bij het installeren van elk wandpaneel, gelijkmatig twee lagen schuimmateriaal op het gezamenlijke oppervlak van mannelijke en vrouwelijke groef aanbrengen en een laag schuimmateriaal aanbrengen bij het installeren van polystyreen wandpaneel. De deklaag moet uniform en continu zijn; Nadat het behang is geïnstalleerd, trek klinknagels aan de schoot van de interne en externe stalen platen van de twee wallen voor verbinding en fixatie, en de klinknagels afstand in het magazijn moet mm zijn; Bij het aansluiten van de bibliotheekplaat in de vorm van een excentrieke haak moet de excentrieke haak eenmaal worden losgemaakt voordat de installatie wordt geïnstalleerd om een betrouwbare vergrendeling tijdens de installatie te garanderen.

De structuur van de structurele koude opslag kan bakstenen betonnen structuur of stalen structuur zijn, die kan worden bepaald op basis van hun eigen begroting en werkelijke behoeften. Momenteel zijn de meeste koude opslagplaatsen gebouwd met een enkele laag stalen structuur, en zijn uitgerust met een gecombineerde thermische isolatie opslaglichaam, losplatform, koelsysteem, systeem, pijpleidingsysteem, enz. overeenkomstig de werkelijke behoeften van de koude opslag circulatie.


Dalas.Behoudstechnologie van groenten in koude opslagAndere fundamentele functies en functies



De apparatuur wordt gebouwd overeenkomstig de eisen voor de toepassing van de lagetemperatuurverdeling. Het wordt weerspiegeld in de volgende -punten: een lage-temperatuur hal, een gesloten platform, een elektrische schuifdeur, een elektrische koeldeur, een anti-botsing flexibele afdichting, en een platform hoogteklimaatregelingsapparatuur (hef-kanaal) zijn gebouwd om het ^ ldquo te voltooien; Van deur tot deur Het laden en lossen van het type is een symbool geworden van moderne koude opslag.

Warm gas ontdooien, de warmte die vrijkomt wanneer de oververhitte stoom van de compressor condenseert om de dubbele lagen op het oppervlak van de verdamper te smelten. Het wordt gekenmerkt door een sterke toepasbaarheid en een redelijke energie. Voor het ammoniakkoelsysteem kan de in de verdamper geaccumuleerde olie worden weggespoeld tijdens het ontdooien, maar de ontdooiingstijd is lang, wat een zekere impact heeft op de opslagtemperatuur, en de sub regulatie station van het koelsysteem is complex.

De temperatuur en de vochtigheid in het magazijn moeten zonder beweging uniform blijven; Probeer het eten in het magazijn eens af te maken.

Een compleet assortiment productenTechnische beveiligingsmaatregelen voor de installatie van koude opslag: tijdens de productie in de productiewerkplaats moet de productie worden uitgevoerd overeenkomstig de in de kwaliteitscontrole van ISO gespecificeerde exploitatieregels, moet de zelfinspectie en de controle worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de fabrieksdoorloopsnelheid is en dat niet-gekwalificeerde producten de fabriek mogen verlaten.

Tijdens het gebruik van koude opslag moet aandacht worden besteed aan de botsing en kras van het opslaglichaam om te voorkomen dat de opslagplaat onder druk wordt gezet en corrosie optreedt, hetgeen de plaatselijke thermische isolatie van het opslaglichaam ernstig zal verminderen.

Ten tweede, omdat de koeling van de compressor niet continu is, kan de multi-work operatie"s nachts worden geselecteerd indien mogelijk. Bij het werken"s nachts is de uitwendige temperatuur laag, gekoppeld aan de gelijke rol van het koelbord, vermindert de werking van de compressor en bereikt het doel van energiebesparing.


Dalas.Behoudstechnologie van groenten in koude opslagAndere fundamentele functies en functies



Onmiddellijke koeling is het installeren van de condensor van de koude opslag in de doos of de bouw van de koelapparatuur, gebruik de verdamping van de koelmiddel om de lucht onmiddellijk te koelen en gebruik de koude lucht om de voorwerpen die moeten worden gekoeld te koelen. Dit soort koeling wordt gekenmerkt door snellere koelsnelheid, dus het wordt op grote schaal gebruikt.

rankingNadat de koude opslag op de hoek is geïnstalleerd, kan de volgende koude opslag worden geïnstalleerd langs de richting van de hoek. Goedkeuren van de soortgelijke installatie van Zhang koude opslag voor de installatie van de thermische isolatie board van de opslag. Professionele koude opslag, installatie van koude opslag, koude opslag, medische koude opslag, geavanceerde technologie, strenge tests, betaalbare prijs en meer preferentiële. Welkom bij consult. Let op de compactheid en continue uniformiteit ervan.

Een nieuwe manier.

In ons leven moeten we vaak isolatiemateriaal gebruiken. Het is alleen de structuur van de koelkast, maar de koelkast, als een thuis, heeft nog steeds een gebruiksvriendelijke omgeving. Op de markt of op zee is het milieu van de isolatiemateriaal voor koude opslag niet zo optimistisch. Professionele koude opslag installatie, koude opslag installatie, koude opslag, medische koude opslag kwaliteitsborging. Tijdens de preferentiële activiteiten zijn nieuwe en oude klanten welkom om te raadplegen. De omgevingsverschillen binnen en buiten de koelopslagplaat zijn zeer groot, omdat een groot aantal items moet worden geïsoleerd, zodat de temperatuur in de koude opslag is streng. In dergelijke gevallen zal de koude opslag isolatie board hebben relevante problemen, Laten we begrijpen dat de waterdamp druk buiten de plaat magazijn van de lagere koude opslag hoger is dan die in het magazijn en de penetratie van de envelop wordt uitgevoerd van buiten naar binnen het hele jaar door. R-gas in polyurethaan wordt vervangen door lucht- en water damp naar vochtig polyurethaan. In de loop van de tijd wordt het vocht steeds ernstiger, wat resulteert in een lage thermische geleidbaarheid en verminderde thermische weerstand. Om polyurethaanvocht te voorkomen en te vertragen en de levensduur van de isolatie laag te verlengen en zelfs waterdamp condensatie optreedt,Dalas.Hoe wordt belast met de installatie van koude opslag, is het effectief om de warme kant van de isolatie laag, dat wil zeggen, om een dampbarrière laag te vormen.

Dalas.Kenmerken van een snelvriesmagazijn: de snelle vriestechniek is geavanceerd,Dalas.Installatie van een koelhuis, de vriesvrije snelvriesmethode wordt toegepast,Dalas.Installatie van koelinstallaties voor groentegewassen, de beroemde merkcompressor en koelaccessoires worden geconfigureerd, en de automatische vorst wordt aangenomen. De methode kan alleen gebruikt worden door een microcomputer. Het koelsysteem neemt groen koelmiddel aan, dat behoort tot de internationale geavanceerde koeltechniek in de e eeuw.

De producten die worden opgeslagen in het medisch koelopslagproject moeten worden beheerd door kleurencode, zodat het probleem van de aankoop fouten wordt vermeden. In het proces van behandeling is het ook noodzakelijk om strikt de instructies te volgen.

Bij het installeren van polyurethaan isolatiebord, zorg ervoor dat het oppervlak glad en vlak is zonder kras en vervorming.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws