Koniki.Koudgebergtemperatuur van fruitWat is de methode van post onderhoud

vrijgavetijd:2022-09-30 12:21:59 Post gebruiker:632HP195506591 Paginaweergaven:420

Kerntips:Koniki.,Hier concentreren we ons op polyurethaan. Polyurethaan is een ideaal materiaal voor koude opslag in koude opslag enginee

Hier concentreren we ons op polyurethaan. Polyurethaan is een ideaal materiaal voor koude opslag in koude opslag engineering. Zijn superieure hechting maakt het schuim en metalen paneel een solide geheel, zodat er geen behoefte is a an andere verbindingmaterialen. Wanneer polyurethaan wordt gebruikt als materiaal voor het magazijn bord van koude opslag engineering, kan de polyurethaan harde schuim tussen het magazijn karton materialen kunnen worden genezen en geperst om een multi vorm magazijn board, omdat het metalen paneel kan rollen verschillende golfvormen, zodat zijn algehele stijfheid sterker en de draagkracht hoger. Polyurethaan vulboord kan voldoen aan de stevigheid en fysieke eisen van de buitenwand en kan worden gebruikt in verschillende koude opslag projecten. Het is technisch haalbaar en kosteneffectief. Yuanbao koeling gelooft dat polyurethaan is een van de nieuwe koude opslag materialen met grote ontwikkelingsperspectieven in de toekomst. De thermische isolatiematerialen van koeltechniek moeten niet alleen goede thermische isolatie-prestaties hebben, maar ook zuinig, toepasbaar en milieuvriendelijk zijn. Om de vlotte voortgang van ons koude-opslagproject te verzekeren, moeten we niet alleen informeren over de grondstoffen van de koude opslag, maar ook de soorten koude opslag. De gemeenschappelijke koude opslagplaten omvatten voornamelijk de volgende soorten, namelijk roestvrij staal plaat, kleur zinkstaal plaat, gezouten stalen plaat, reliëf aluminium plaat en mm galvaniseerde standaardvloerplaat.

Koudgebergplaat, compressor en andere componenten in de koude opslag kunnen de verdamping en condensatie temperatuur redelijk aanpassen, zodat de vermindering van het energieverbruik en de productiekosten worden verbeterd. Professionele koude opslag installatie, installatie van koude opslag, koude opslag, koeling, medische koeling, kwaliteitsborging, professionele, tijdige levering en hoge kosten. Het is uitgegroeid tot het voorkeursmerk voor vele draadproducten. Welkom om te kopen! Spaar meer middelen.

Koniki.Voor de selectie en de voorbereiding van de grondlocatie van de koelopslag moet bij het ontwerp van de koelopslag rekening worden gehouden met de noodzakelijke hulptechnische gebouwen en apparatuur,Koniki.Installatiesleutel voor koud opslagbord, zoals werkbemiddeling, verpakking en combinatietafel speciale gereedschapsopslagplaats, laad- en losplatform, enz.

Hier concentreren we ons op polyurethaan. Polyurethaan is een ideaal materiaal voor koude opslag in koude opslag engineering. Zijn superieure hechting maakt het schuim en metalen paneel een solide geheel, zodat er geen behoefte is a an andere verbindingmaterialen. Wanneer polyurethaan wordt gebruikt als materiaal voor het magazijn bord van koude opslag engineering, kan de polyurethaan harde schuim tussen het magazijn karton materialen kunnen worden genezen en geperst om een multi vorm magazijn board, omdat het metalen paneel kan rollen verschillende golfvormen, zodat zijn algehele stijfheid sterker en de draagkracht hoger. Polyurethaan vulboord kan voldoen aan de stevigheid en fysieke eisen van de buitenwand en kan worden gebruikt in verschillende koude opslag projecten. Het is technisch haalbaar en kosteneffectief. Yuanbao koeling gelooft dat polyurethaan is een van de nieuwe koude opslag materialen met grote ontwikkelingsperspectieven in de toekomst. De thermische isolatiematerialen van koeltechniek moeten niet alleen goede thermische isolatie-prestaties hebben, maar ook zuinig, moeten we niet alleen informeren over de grondstoffen van de koude opslag, maar ook de soorten koude opslag. De gemeenschappelijke koude opslagplaten omvatten voornamelijk de volgende soorten, namelijk roestvrij staal plaat, kleur zinkstaal plaat, gezouten stalen plaat, reliëf aluminium plaat en mm galvaniseerde standaardvloerplaat.

Vilzburg.Voor het verwijderen van schimmel en desinfectie van diepvriesmagazijn kunnen zuurdesinfectiemiddelen worden gebruikt.

Het koelsysteem: koelsysteem is de kern van het ontwerp voor koude opslag. Het is de sleutel voor het bepalen van de economie, milieubescherming en de prestaties van koude opslag.

Exploitatie van de eenheid: regelmatig het olieniveau en de olieopbrengst van de compressor en de zuiverheid van de olie observeren. Indien de olie vuil is of het olieniveau daalt, moet deze op tijd worden opgelost om nadelige effecten te voorkomen.


Koniki.Koudgebergtemperatuur van fruitWat is de methode van post onderhoud



Steden voor het ontwerpen van koude opslag: selectie en voorbereiding van de koellocatie. Volgens de toepassingskenmerken kan koude opslag worden verdeeld in seksuele koude opslag, retail koude opslag en grootschalige koude opslag. Wanneer grootschalige koude opslag een aanplant begint te bouwen met een meer gecentraliseerde handlevering, moet ook rekening worden gehouden met factoren zoals een betere geografische locatie en contact met de markt. De koude opslag moet worden gelegen op een koele plaats zonder zonlicht en frequente warme lucht. Kleine en middelgrote koude opslag moet worden gebouwd in de kamer. koude opslag

Voordelen: geen wederkerige beweging, dus het heeft de voordelen van eenvoudige structuur, klein volume licht gewicht, koude opslag, koude opslag bouw, fruitconservering koude opslag, medische koude opslag en andere materialen het hele jaar door. Ik werk in goed vertrouwen. Welkom om te bellen! Hoge balans, lage trilling, stabiele werking en lage trilling van de gehele machine; Het beschikt over een technologie voor hoge efficiëntie en regulering van de variabele frequentie van de koelcapaciteit; De scroll koeleenheid heeft geen vrijwaringsvolume, kan hoge volumeefficiëntie, lage werking van geluid, goede stabiliteit en hoge veiligheid, en is relatief niet gemakkelijk om vloeibaar hamer.

De installatie van de bovenste opslagplaat moet bij toerbeurt worden uitgevoerd met de installatie van wandplaten, en de wandplaat moet een gat achterlaten voor het verwijderen van bouwmaterialen; Tijdens de installatie van de bovenste opslagplaat wordt het staalblad bij de overlap met de wandplaat gedurende mm losgekoppeld om te voorkomen dat de koude brug koud loopt; Twee lagen schuimmateriaal moeten gelijkmatig en continu op het gezamenlijke oppervlak tussen elke bovenste opslagplaat worden geslagen. Rivets moeten worden getrokken en bevestigd aan de interne en externe ronde van de stalen plaat, en de klinknagels moeten mm zijn; Volgens de ontwerptekeningen moeten, indien er in het magazijn steunpilaren, kolommen en steunframes van staal zijn, de inrichting en de positionering worden uitgevoerd en moeten nauwkeurige en duidelijke merktekens worden aangebracht overeenkomstig de eisen van de ontwerptekeningen; Weld of installatie van de steunpilaar, kolom, onderstel, en het gelaste knooppunt moet vochtbestendig zijn en volgens de trek-eisen worden behandeld.

De goedkoopsteDe koelapparatuur in de verse bewaaromgeving van het diepgevroren magazijn neemt meestal het compressiekoelsysteem in één fase aan, met freon als koelmiddel. De verdampingsmodus in het magazijn is de koelventilator, die het type plafond kan zijn. Als het aantal opslagplaatsen klein is en het volume niet groter is dan kubieke meters,Koniki.Fabrikant van een koelinstallatie voor vers bewaren, kan de koelmodus van de opslagmachine worden overwogen. Als er een groot aantal pakhuizen zijn, kan de wijze van meerdere koppen parallel worden overwogen.

Tijdens de installatie van de lange-spanplaat van het bovenmagazijn, moet, indien de ondersteunend stalen balk in het magazijn is geïnstalleerd, de bovenste opslagplaat en de ondersteunend stalen balk worden bevestigd met klinknagels tijdens de installatie van elke opslagplaat, en moet elke bovenste opslagplaat in twee rijen worden vastgenageld; Indien het type hefpunt wordt gebruikt, moet u alle invloeden verwijderen. Het is zeer belangrijk om te erkennen dat wanneer deze prachtige koelkasten worden gebouwd in de villa kamer, de collectie put (zwembad) voor het spoelen (ontdooien) en drainage moeten de maatregelen nemen om het bevriezen en reinigen te voorkomen en backflow van water te vermijden.


Koniki.Koudgebergtemperatuur van fruitWat is de methode van post onderhoud



Installeer het elektrische controlesysteem. Het elektrische bedieningssysteem van de koude opslag omvat voornamelijk elektrische regelaar, elektrische deur, verlichting en andere elektrische apparatuur in de koude opslag. De stroomvoorziening van de koude opslag moet stabiel zijn, en de stroomvoorziening of back-upkrachtbron kan zo nodig worden gebruikt. Het circuit moet over redelijke lozingen en overeenkomstige beschermende maatregelen beschikken.

Welke is beterDe algemene diepvriesentrepots worden meestal gekoeld door koelmechanismen en die met een zeer lage vergassingstemperatuur worden gebruikt als koelmiddel om onder lage druk en onder mechanische omstandigheden te verdampen, zodat de warmte in het magazijn wordt opgevangen, en de stroom moet worden aangesloten bij een test zonder lading.

Op de bestrating van koelruimte en koelruimte moet een anti-geurvloerdrain worden geplaatst, en de hoogte van de breedte van de afdichting van het afvoerleidingwater mag niet kleiner zijn dan mm. De liftschacht, de elektronische put en andere plaatsen die geschikt zijn voor drainage, moeten voorzien zijn van drainage en apparatuur om een stroomstoot van het water te vermijden.

Koniki.Energiebesparing en energiebesparing: de hierboven vermelde ontwerpkosten van een snel vriesmagazijn zijn zeer laag, maar hebben een grote impact op de kosten van een snel bevriezingsmagazijn en de gebruikskosten. De elektriciteitsrekening is vaak een belangrijke uitgavenpost in de latere fase. Het ontwerp van de show kan het elektriciteitsverbruik van het snelvriesmagazijn sterk verminderen. De keuze van de achterkant zonnige kant van het snelvriesmagazijn de keuze van de dikte van de thermische isolatie board moet passend zijn, de dichtheid van de snelvriesdeur, en het temperatuurverschil tussen de aangrenzende koude opslagruimtes moet niet te groot zijn zijn alle kwesties die we moeten overwegen. Er zijn ook enkele tips, zoals het gebruik van de luchtmachine op de snelvriesdeur van het magazijn. Wij herinneren gebruikers eraan om parallelle eenheden in een snel vriesmagazijn zo veel mogelijk te gebruiken en ze redelijk te starten.

Step of koud storage design: definieer het volume van de koelopslag. De omvang van de koude opslag moet gebaseerd zijn op het ontwerp van een groot aantal landbouwproducten die lange tijd moeten worden opgeslagen. Dit volume wordt berekend op basis van de essentiële hoeveelheid opgeslagen goederen die in de koude opslag zijn opgehoopt, plus de rij tot rij gangen de binnenruimte tussen de stapel en de muur,Koniki.Productie en installatie van koude opslag, het plafond en de opening van de verpakkingsruimte. Na de bepaling van het volume van de koelopslag wordt de lengte- en hoogtebreedte-verhouding van de koelopslag bepaald. Bij het ontwerp van koelopslag moeten ook hulptechnische gebouwen en -uitrusting in aanmerking worden genomen, zoals werkkamer, verpakkings- en kamkamer, speciale gereedschapsloods laad- en losplatform, enz.

In de lage temperatuuromgeving, vooral in de periodieke bevriezing- en ontdooiingscyclus, is de constructie ook kwetsbaar voor. Daarom moeten de bouwmaterialen van de koude opslag en de structuur van elk deel van de koude opslag voldoende weerstandsvermogen hebben.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws