Timmings.Installatie van gecombineerde koude opslagLow price operation

vrijgavetijd:2022-03-12 19:48:31 Post gebruiker:632HP195506591 Paginaweergaven:419

Kerntips:Timmings.,In normale tijden moeten de gebruikers de afdichtingsgraad van de opening van de koude opslag controleren en de koude op

In normale tijden moeten de gebruikers de afdichtingsgraad van de opening van de koude opslag controleren en de koude opslag voor onderhoud tijdig in kennis stellen als beschadigde onderdelen worden gevonden.

Koude opslag is brandwerend, vlamvertrager en hoge weerstand. Professionele koude opslag installatie, koude opslag installatie, koude opslag, medische koude opslag en andere speciale producten, prijsvoordelen en gegarandeerde kwaliteit. Polyurethaan is een vlamvertragend zelfblusmiddel na toevoeging van vlamvertrager. Het verzachtende punt kan meer dan graden Celsius bereiken en zal alleen bij hogere temperaturen ontbinden: bovendien zal de as gevormd op het oppervlak van polyurethaan in zijn schuim, en deze laag van as helpt om het schuim hieronder te isoleren. Het kan effectief de verspreiding van vuur voorkomen. Bovendien zal polyurethaan bij hoge temperatuur geen schadelijk gas produceren.

Timmings.De keuze van thermische isolatiemateriaal is belangrijk voor de kwaliteit van de gecontroleerde opslag van de atmosfeer; De selectie van thermische isolatiematerialen voor de gecontroleerde atmosfeer moet worden aangepast aan lokale omstandigheden, die niet alleen goede thermische isolatie-prestaties moeten hebben, maar ook zuinig en praktisch zijn. De thermische isolatiematerialen zijn verdeeld in verschillende soorten. Eén is de plaat die wordt verwerkt tot een vaste vorm en specificatie, met vaste lengte, breedte en dikte. De plaat van de bijbehorende specificatie kan worden geselecteerd volgens de installatiebehoeften van de gecontroleerde atmosfeer opslag. De cm dikke plaat is algemeen geselecteerd voor de opslag van de medium-temperatuurgecontroleerde atmosfeer, In het algemeen worden de dikplaten van cm of cm geselecteerd voor de opslag van laagtemperatuurgereguleerde atmosfeer en voor de opslag van bevroren gecontroleerde atmosfeer. De andere kan worden gespoten met polyurethaan voor schuimvorming, en de materialen kunnen direct worden gespoten in het gebouwde baksteen of betonnen magazijn. Na het instellen is het vocht-bestendig en warmte-isolerend. De hitteisolerende materialen zijn onder meer polyurethaan polyfenyleenvet, enz. Polyurethaan absorbeert geen water en heeft een goede warmteisolatie. Het is een langdurige koude opslag installatie, installatie, constructie, vruchtenbehoud en medische koude opslag. Welkom bij consult. Maar de kosten zijn laag; Polyfenyleenhars heeft een sterke waterabsorptie en een slechte thermische isolatie, maar de kosten zijn laag. De structuur van de moderne gecontroleerde atmosfeer opslag ontwikkelt zich naar assemblage, en de opslagcomponenten met vochtbestendige laag en thermische isolatie laag zijn gemaakt om op het terrein assemblage te bereiken. Het punt is dat de constructie handig, snel en verplaatsbaar is,Timmings.Installatie van grote koude opslag, maar de kosten zijn relatief hoog.

Onvoldoende koeldosis en capaciteit in het systeem: er zijn twee belangrijkste redenen voor onvoldoende koelmiddelcirculatie;

AmolBouwen van koude opslag: welke is geschikt voor u? Welke is geschikt voor u?

Verschillende technische processen voor de verwerking van voedsel voor de bouw van koude opslag worden gecombineerd met lokale stadsplanning. De bouw van koude opslag is de ontwerp-eisen en de bouw van koude opslag, die niet alleen de kruisvervuiling tussen levensmiddelen vermijdt, maar ook de transportfaciliteiten ervan verzekert: binnen de bouwruimte, een redelijke algemene lay-out, spaart grond en vermindert de kosten.

Voordat het project wordt aanvaard en geleverd, wordt het planoppervlak schoongeveegd. Als er een kras is, wordt het behandeld. Er mag geen duidelijke kras op het oppervlak van het bord zijn.


Timmings.Installatie van gecombineerde koude opslagLow price operation



De brede, lichte en dunne wand heeft de voordelen van licht gewicht, grote spanwijdte en hoge belasting, omdat het polyurethaan rigide schuim tegelijk werkt als het structurele materiaal. De dunnere polyurethaan sandwich plaat kan voldoen aan de relevante bepalingen over de bouw van energie-limiet, die het gebruik van dunnere platen tijdens de bouw en bespaart de bouw ruimte.

De temperatuurregelaar van de klep moet op de verdamper-uitlaat worden bevestigd met een metalen klem voor mm &m mdash; mm, stevig verpakt met dubbele laag isolatie.

De koelcompressor neemt meestal hoogwaardige eenheden aan met een gegarandeerde kwaliteit en een sterke operationele stabiliteit. De verdamper neemt de ingevoerde joint venture koelverdamper, die effectief aan de koelcapaciteit van de koelkast kan voldoen en het koeleffect van de koelkast kan garanderen. De koellamp neemt de speciale led-energie-besparende lamp aan voor de koelkast, die de voordelen heeft van lage temperatuurweerstand, Het kan effectief de exploitatiekosten van koude opslag besparen.

Voorschriften voor installatieDe koelapparatuur in de verse bewaaromgeving van het diepgevroren magazijn neemt meestal het compressiekoelsysteem in één fase aan, met freon als koelmiddel. De verdampingsmodus in het magazijn is de koelventilator, die het type plafond kan zijn. Als het aantal opslagplaatsen klein is en het volume niet groter is dan kubieke meters, kan de koelmodus van de opslagmachine worden overwogen. Als er een groot aantal pakhuizen zijn, kan de wijze van meerdere koppen parallel worden overwogen.

Verschillende technische processen voor de verwerking van voedsel voor de bouw van koude opslag worden gecombineerd met lokale stadsplanning. De bouw van koude opslag is de ontwerp-eisen en de bouw van koude opslag, die niet alleen de kruisvervuiling tussen levensmiddelen vermijdt, maar ook de transportfaciliteiten ervan verzekert: binnen de bouwruimte, een redelijke algemene lay-out, spaart grond en vermindert de kosten.

Tijdens de installatie van de polystyreenopslagplaats wordt de Perpendulaire Fout van de wandplaat gecorrigeerd terwijl de bovenste opslagplaat is geïnstalleerd. De lengte van de bovenste opslagplaat moet mm korter zijn dan het oppervlak van de wandplaat. Na de installatie van de bovenste opslagplaat moet de mm-opening met schuimmateriaal worden gemarkeerd om de afdichting van het opslaglichaam te waarborgen.


Timmings.Installatie van gecombineerde koude opslagLow price operation



Technische beveiligingsmaatregelen voor de installatie van koude opslag: tijdens de productie in de productiewerkplaats moet de productie worden uitgevoerd overeenkomstig de in de kwaliteitscontrole van ISO gespecificeerde exploitatieregels, moet de zelfinspectie en de controle worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de fabrieksdoorloopsnelheid is en dat niet-gekwalificeerde producten de fabriek mogen verlaten.

nieuw productHet diepvriesmagazijn is eenvoudig te laden en te lossen. Alle platen en muren van het diepgevroren magazijn worden geproduceerd door gietvormen. U kunt tientallen miljoenen producten kiezen. Professionele koude opslag installatie, installatie van koude opslag, koude opslag, koeling bouw, bewaring van fruit koud opslag medische koude opslag en transactieveiligheid zijn gegarandeerd. Door middel van interne convex groove verbinding, laden, lossen en behandeling zijn handig. De installatieperiode is kort. Kleine en middelgrote koude opslag kan worden geleverd in - dagen, Het bibliotheeklichaam kan worden gecombineerd gescheiden of verhoogd of verlaagd naar gelang van de behoeften van de gebruikers.

Omdat ons grote koelhuis over het algemeen bestaat uit vele thermische isolatieworden, maar als blijkt dat er in het verse magazijn tijdens het gebruik zeehonden defecten zijn, moeten ze op tijd worden gerepareerd.

Onmiddellijke koeling is het installeren van de condensor van de koude opslag in de doos of de bouw van de koelapparatuur, gebruik de verdamping van de koelmiddel om de lucht onmiddellijk te koelen, en gebruik de koude lucht om de voorwerpen die moeten worden gekoeld te koelen. Dit soort koeling wordt gekenmerkt door snellere koelsnelheid, kleine warmtegeleiding temperatuurverschil en eenvoudige systeemsoftware, dus het wordt op grote schaal gebruikt.

Timmings.Beoordeel het bedrijfsgeluid van de compressor en luister aandachtig naar de werking van de waterpomp, koeltoren, compressor, ventilator en andere apparatuur. In geval van abnormaal geluid is tijdige garantie vereist, om grotere schade aan de compressor als gevolg van vroegtijdige garantie te voorkomen.

De ultrasone stad is een gepatenteerde technologie met een gevormde energievorm, die de effectieve bevochtigingshoeveelheid verhoogt met -% per uur. Wat zijn de redelijke aspecten van het ontwerp van het snelle vriesmagazijn?

De installatie van koud opslagbord is een schakel in het project voor koude opslag. Hoge prijs koude opslag installatie van verschillende specificaties, koude opslag installatie,Timmings.Installatie van kleine koelopslagfabrikanten, koude opslag bouw vruchtenbehoud koude opslag, medische koude opslag. Afval handelaren, industrie,Timmings.Installatieprijs voor snelle koude opslag, bedrijven en energiecentrales zijn welkom om te bezoeken en te onderhandelen! Het koellichaam en de opslagplaat omvatten: vloer, verticale plaat en plafond plaat. De installatie van opslagplaten in verschillende richtingen en voorzorgen zijn als volgt: de bouwplaats betreden, de bouwsituatie controleren op basis van de bouwtekeningen, de installatie van de apparatuur bepalen, en vervolgens verwijzen naar de volgende specificaties.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws